Eenvoudig naar de cloud met Veeam

We kunnen er niet meer onderuit, data groeit exponentieel en is van levensbelang voor elke organisatie. Dit geldt voor uw organisatie, maar ook voor de organisatie van uw klanten. Wanneer data verloren gaat of corrupt blijkt, zijn de gevolgen niet te overzien.

Bent u op zoek naar de ultieme bescherming van on-premise data of data in de Microsoft Office 365-cloud? Met onze Back-up as a Service behoort dataverlies tot het verleden. De beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van de data worden gewaarborgd door ons state-of-the-art cloudplatform, beheerd door een team van specialisten. Het cloudplatform is daarnaast redundant uitgevoerd en in Nederlandse Tier 3-datacenters ondergebracht.

Onze Back-up as a Service is gebaseerd op de intelligentie van Veeam, de marktleider op het gebied van back-up en replicatie. De veiligheid van uw data staat bij ons voorop, alle data wordt standaard versleuteld en de fysieke beveiliging van uw data wordt gegarandeerd door de Tier 3-gecertificeerde datacenters. In het geval van een calamiteit kunt u dag en nacht vertrouwen op onze specialisten en zorgen wij voor een snel herstel van de verloren data. 

Een ideale back-upstrategie volgens de 3-2-1-regel

Onze specialisten geven graag advies over de perfecte back-up strategie voor uw organisatie of die van uw klanten. De oplossingen van Integra geven invulling aan alle componenten binnen de 3-2-1-regel.

3

Van alle data dienen drie kopieën beschikbaar te zijn.

2

Deze kopieën zijn opgeslagen op twee verschillende typen media.

1

Van de drie kopieën is er één op een externe locatie opgeslagen, bijvoorbeeld in de cloud.

Kies voor een back-up in de cloud bij Integra

U hoeft niet langer te investeren in een eigen on-premise of externe back-upoplossing of in het beheer daarvan. Door te kiezen voor het cloudplatform van Integra, kiest u voor een veilige en betaalbare oplossing. Of het nu gaat om het veiligstellen van uw data door middel van een primaire back-up of een kopie van de back-up in de cloud, wij bieden de zekerheid die u zoekt met onze back-upoplossingen voor fysieke en virtuele machines. Daarnaast kunnen wij u helpen uw data binnen Microsoft Office 365 veilig te stellen omdat Microsoft verantwoordelijk is voor de infrastructuur en u zelf verantwoordelijk bent voor uw data. 

De zes heldere beloften van Integra

VeiligVeilig

Alle data veilig en versleuteld opgeslagen in onze redundante Nederlandse cloud.

Hoge beschikbaarheidHoge beschikbaarheid

Redundante hardware en connectiviteit, gehuisvest in Tier 3-datacenters.

EenvoudigEenvoudig

Naadloze aansluiting op bestaande infrastructuur zonder complexiteit.

KostenefficiëntKostenefficiënt

Transparant pay-per-use-model verzekert u van voorspelbare maandlasten.

SchaalbaarSchaalbaar

Moeiteloos op- en afschalen dankzij de flexibiliteit van gevirtualiseerde platformen.

24/7 ondersteuning24/7 ondersteuning

Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u te ondersteunen in geval van calamiteiten.

Uw back-up veilig in de cloud


Wilt u ook profiteren van een veilige opslag van uw waardevolle data? De innovatieve back-up oplossingen van Integra kunnen eenvoudig en ‘as-a-service’ in uw behoefte voorzien. Neem contact met ons op om het zelf te ervaren.