Cloudback-up voor fysieke en virtuele workloads

Wij gebruiken de Always-On Enterprise™-software van Veeam voor onze back-upoplossingen. Met Veeam maakt uw applicatie consistente, image- en file-level back-ups van fysieke en virtuele workloads. De duplicatie- en compressiefunctionaliteit zorgen voor efficiënt gebruik van beschikbare opslagcapaciteit en de geïntegreerde WAN-acceleratie zorgt voor optimale back-upprestaties bij beperkte bandbreedte.

Met Veeam Cloud Connect breidt u eenvoudig uw lokale Veeamback-up infrastructuur uit naar onze cloud. Veeam Cloud Connect draagt middels SSL-encryptie zorg voor een veilig transport van uw data. U houdt te allen tijde de controle over uw data en kunt op elk gewenst moment snel en ongelimiteerd data herstellen.


Een tweede kopie in onze cloud

Zonder torenhoge investeringen in off-site infrastructuur en het beheer daarvan, kunt u met onze cloudback-up eenvoudig en veilig een kopie van uw primaire back-up in onze cloud opslaan.


Een tweede kopie in onze cloud


Onze cloud repository gebruiken als primaire back-uplocatie

Indien het IT-budget van uw organisatie het niet toelaat om losstaande storage voor on-premise back-ups aan te schaffen, of u bent van mening dat uw back-upstrategie kan worden ingevuld met een enkele en externe kopie van uw data, dan biedt ons cloudplatform als primaire back-uptarget uitkomst.

Onze cloud repository gebruiken als primaire back-uplocatie

U kunt er zelf voor kiezen in welke mate u controle wilt hebben over het beheer van uw back-ups én het eenvoudig ongelimiteerd herstellen van data. Wilt u liever geen omkijken hebben naar uw back-ups en het beheer daarvan, dan nemen onze specialisten verantwoordelijkheid voor deze back-ups en wanneer nodig het herstel van uw data.

Wilt ook u gebruik maken van de cloud om uw bedrijfsdata veilig te stellen? Integra voorziet in advies en maatwerk. Wij hebben voor iedere use case een passende oplossing tegen gunstige voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u cloudback-up kosteloos en vrijblijvend proberen?