Waarom een back-up van uw data essentieel is

De digitale transformatie is evidenter dan ooit en uw data groeit exponentieel. Vraagt u zich af hoe goed uw data is beschermd, hoe snel u weer beschikking heeft over verloren data en wat de impact op uw organisatie is wanneer essentiële data niet meer tot uw beschikking staat?

Calamiteiten op het gebied van IT dienen zich altijd aan wanneer je het niet verwacht. De impact van verloren data of verminderde beschikbaarheid van applicaties door datacorruptie is onvoorspelbaar groot wanneer klanten, werknemers of toeleveranciers geen toegang meer hebben tot essentiële data en applicaties. Onderzoek wijst uit dat schade door verlies van data door het ontbreken van een goede back-up en ongewenst lange restoretijden van de aanwezige back-up nog steeds vaak voorkomende situaties zijn, waarbij er onvoldoende blijkt te zijn nagedacht over back-up en disaster recovery strategieën in het geval van een calamiteit.

Of het nou gaat om een hybride of “all cloud” model, met de betrouwbare back-up as a service oplossingen van Integra heeft u altijd en overal de beschikking over uw data en behoort dataverlies tot het verleden. De veiligheid en integriteit van uw data wordt gewaarborgd door onze specialisten gecombineerd met een hypermoderne cloud, redundant uitgevoerd en in Nederlandse Tier 3 datacenters ondergebracht.

Een betrouwbare back-up strategie volgens de 3-2-1 regel

3

 Het eerste fundament van de 3-2-1 regel beschrijft dat er drie kopieën van uw data beschikbaar dienen te zijn.

2

Het tweede fundament beschrijft dat deze kopieën dienen te zijn opgeslagen op twee verschillende typen media.

1

Het derde fundament beschrijft dat van de drie aanwezige back-ups, er één op een externe locatie opgeslagen is.

Cloud Back-up voor virtuele en fysieke IT workloads

Onze Cloud Back-up oplossing is gefundeerd op de Always-On Enterprise™ software van Veeam®. Veeam maakt applicatie consistente, image- en file-level back-ups van virtuele en fysieke IT workloads, waarbij ingebouwde deduplicatie en compressiefunctionaliteit zorgen dat u efficiënt gebruik kunt maken van beschikbare bandbreedte. De geïntegreerde WAN acceleratie zorgt ervoor dat bij het ontbreken van een snelle internetverbinding de back-up prestaties toch optimaal zijn.

Een reservekopie in onze Cloud

Zonder torenhoge investeringen in secundaire (datacenter)locaties, de bijbehorende infrastructuur en het beheer daarvan kunt u met onze Cloud Back-up oplossing eenvoudig en veilig een kopie van uw primaire back-up in onze Cloud opslaan. De Cloud Connect koppeling vanuit uw vertrouwde Veeam back-up omgeving zorgt voor een versleuteld transport van data naar onze hypermoderne en redundante Cloud, waarbij u “in contol” blijft over alle data en daardoor op elk gewenst moment snel en ongelimiteerd data kunt herstellen.

Onze Cloud Repository als primaire back-up

Indien het IT budget van uw organisatie het niet toelaat om losstaande storage voor on-premise back-ups aan te schaffen, of u bent van mening dat uw IT personeel al druk genoeg is met het uitvoeren van de dagelijkse kerntaken, biedt onze Cloud Back-up oplossing als primaire back-up target uitkomst. U kunt er zelf voor kiezen in welke mate u controle wilt hebben over het beheer van uw back-up jobs én het eenvoudig ongelimiteerd herstellen van uw data. Wilt u liever geen omkijken hebben naar uw back-ups en het beheer daarvan, dan zullen onze specialisten zorgdragen voor de back-ups en het eventueel herstellen van uw missie kritische data in het geval dit nodig blijkt.

Bereken eenvoudig de maandelijkse kosten voor uw cloud back-up

Wilt u 30 dagen geheel kosteloos en vrijblijvend proberen?