Optimale bedrijfscontinuïteit binnen handbereik

De bedrijfscontinuïteit van moderne organisaties is in toenemende mate afhankelijk van de beschikbaarheid van missie kritische IT. De impact van een calamiteit met downtime tot gevolg leidt dan ook in veel gevallen tot aanzienlijke financiële of imagoschade. Een gedegen disaster recovery oplossing biedt uitkomst en garandeert de bedrijfscontinuïteit indien de primaire IT omgeving niet meer beschikbaar is.

IT-storingen, brand, cybercriminaliteit, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor de continuïteit van uw organisatie. Soms zijn incidenten dusdanig ernstig dat uw dienstverlening langdurig stilvalt en uw organisatie niet meer bereikbaar of  productief is. Dat zorgt voor omzetverlies, imagoschade en uiteindelijk hoge kosten.

Met de Integra Disaster Recovery voor IT Workloads bent u verzekerd van optimale bedrijfscontinuïteit in het geval van een calamiteit. Lage Recovery Time Objectives (RTO) en Recovery Point Objectives (RPO) in combinatie met onze redundante disaster recovery cloud maken dat financiële en imagoschade door downtime tot het verleden behoren.

Daarom Disaster Recovery van Integra

Verzekerd van optimale continuïteit waardoor belangrijke bedrijfsprocessen niet langdurig worden onderbroken in het geval van een calamiteit.

Betrouwbaar advies en kostenefficiënte oplossingen zorgen ervoor dat u nooit teveel betaald. Disaster Recovery as-a-Service is de nieuwe standaard.

Onze ervaren specialisten staan 24/7 voor u klaar. Tijdens de implementatie of een calamiteit kunt u vertrouwen op de expertise van ons team

Download gratis onze Disaster Recovery checklist

Wilt u één maand kosteloos en vrijblijvend proberen?