Help uw organisatie verder met Infrastructure as a Service

Moderne organisaties vertrouwen op een solide IT-infrastructuur. Idealiter beweegt deze mee met uw organisatie, voorziet in een hoge mate van veiligheid en is bovenal flexibel en schaalbaar. Maar een eigen IT-infrastructuur is kostbaar en complex in het beheer. Dat leidt uw organisatie af van de activiteiten die daadwerkelijk waarde toevoegen.

Voor organisaties die niet langer willen investeren in een eigen infrastructuur bieden wij Infrastructure as a Service. Zonder investeringen vooraf maar wél met de vereiste flexibiliteit en schaalbaarheid. Onze specialisten zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de monitoring en het beheer zodat uw IT workloads goed en veilig presteren. Als aanvulling op IaaS voorzien wij in extra diensten zoals back-ups, Disaster Recovery en beveiliging om de oplossing volledig op maat te kunnen leveren.


We houden het eenvoudig, transparant en betaalbaar

Onze missie: het voorzien in hoogwaardige oplossingen die het verschil maken. Daarom bestaat onze cloud alleen uit componenten van de beste technologieleveranciers en doen we uitsluitend zaken met Nederlandse Tier 3-datacenters. En dat alles voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft de normaalste zaak van de wereld.

Optimale bedrijfscontinuïteit

Optimale bedrijfscontinuïteit

Onze Back-up- en Disaster Recovery-oplossingen sluiten naadloos aan op het Integra BCS IaaS-platform zodat optimale bedrijfscontinuïteit niet langer een complexe of kostbare aangelegenheid is.

Ik wil meer weten over BaaS   Ik wil meer weten over DRaaS  

Eenvoudig uitbreiden

Onze additionele clouddiensten sluiten naadloos aan op onze IaaS-oplossingen. U heeft de keuze uit een shared, private of hybrid cloud, beveiliging van uw data door Sophos XG en realtime replicatie voor IT workloads op basis van Veeam of Zerto. Zo heeft u altijd een passende oplossing om invulling te geven aan de cloudstrategie van uw klant.

VeiligVeilig

Alle data veilig en versleuteld opgeslagen in onze redundante Nederlandse cloud.

Hoge beschikbaarheidHoge beschikbaarheid

Redundante hardware en connectiviteit, gehuisvest in Tier 3-datacenters.

EenvoudigEenvoudig

Naadloze aansluiting op bestaande infrastructuur zonder complexiteit.

KostenefficiëntKostenefficiënt

Transparant pay-per-use-model verzekert u van voorspelbare maandlasten.

SchaalbaarSchaalbaar

Moeiteloos op- en afschalen dankzij de flexibiliteit van gevirtualiseerde platformen.

24/7 ondersteuning24/7 ondersteuning

Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u te ondersteunen in geval van calamiteiten.

Uw IT-infrastructuur in de cloud

Moderne organisaties vertrouwen op een moderne IT-infrastructuur. Wilt u gebruik maken van onze IaaS-diensten binnen uw organisatie? Neem contact met ons op voor advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Wij werken intensief samen met onze strategische partners

dell-emc
cisco
sophos
iron-mountain
veeam
zerto
vmware
microsoft