Wij zijn Integra!

Integra is een nieuwe cloudprovider met sterke focus op IT bedrijfscontinuïteit. Door middel van slimme en innovatieve cloudoplossingen waarborgen wij de beschikbaarheid van uw digitale data en IT infrastructuur, waardoor u beschermd bent tegen calamiteiten en compliant bent aan wet en regelgeving. Onze specialisten dragen zorg voor het beheer en onderhoud van het cloudplatform zodat u onbezorgd kunt ondernemen; in het geval van een calamiteit kunt u vertrouwen op onze expertise en kunnen uw medewerkers onverstoord verder blijven werken.

Ons team

Met een ambitieus team van IT enthousiastelingen en een vernieuwende kijk op de cloud, realiseren wij elke dag weer betrouwbare en duurzame oplossingen voor onze klanten. Belangrijk vinden wij dat u exact weet waar uw data zich bevindt en wat hier mee gebeurt, daarom worden al onze managed diensten vanuit een eigen cloud gehuisvest in Nederlandse datacenters aangeboden.

De Integra Groep

Integra Business Continuity Solutions B.V. is onderdeel van de Integra Groep. De Integra Groep is al jaren een vertrouwde naam in de IT branche en levert wereldwijd oplossingen voor het onderhoud aan missie kritische IT infrastructuren, bij onder andere Fortune 500 bedrijven. Vanwege de toenemende vraag naar cloudoplossingen door onze bestaande klanten is Integra Business Continuity Solutions B.V. opgericht. Ons doel? Zowel onze partners als onze eindgebruikers nog beter tot dienst zijn door met betrouwbare en betaalbare oplossingen het verschil te maken.

Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken!

Onze filosofie

Wapenen tegen calamiteiten

Meer dan de helft van de Nederlandse organisaties heeft geen gedegen vangnet om in het geval van een calamiteit uit te wijken naar een noodomgeving of om op snelle wijze verloren data te herstellen. In het geval van een ernstige calamiteit kan een onvoorspelbaar hoge schadepost ontstaan door omzetderving vanwege een productiestop. Ondanks de goedbedoelde inzet van IT beheerpartijen blijkt er in de praktijk nog veel te weinig nagedacht te worden over de gevolgen van een calamiteit – de impact op de organisatie – en de verschillende manieren waarop een organisatie zich tegen calamiteiten kan wapenen.

Continuïteit een must

Een high-tech IT continuïteitsoplossing is natuurlijk “nice to have”, maar wij begrijpen als geen ander dat uw organisatie doorgaand de afweging moet maken tussen beschikbaar budget en IT continuïteit. De uitdaging is om de perfecte balans te vinden tussen de “total cost of ownership” van de oplossing en het gewenste resultaat, echter blijkt dit zonder uitgebreide kennis van de materie een vaak onbegonnen zaak.

Toegankelijk voor iedereen

Wij vinden dat IT continuïteit geen luxe moet zijn, maar een algemeen beschikbaar goed. Dit is de voornaamste reden dat wij ons richten op het binnen handbereik stellen van optimale IT continuïteit door met slimme en innovatieve cloudoplossingen het verschil te maken bij elk type organisatie. Elke dag weer dagen wij onszelf uit om onze oplossingen nog beter en toepasbaarder te maken, zodat onze klanten zorgeloos kunnen blijven ondernemen. Werken aan betaalbaarheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze cloudoplossingen geeft niet alleen voldoening voor ons als IT enthousiastelingen, maar is vooral ook hetgeen wat onze klanten van ons mogen verwachten.


Missie en visie

Missie

Het is onze missie om de continuïteit van IT te optimaliseren door bedrijven weerbaarder te maken tegen de hedendaagse dreigingen die een risico vormen voor de bedrijfscontinuïteit. Met slimme en innovatieve oplossingen willen wij optimale bedrijfscontinuïteit toegankelijk maken voor elk type organisatie, zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn.

Visie

In een complex en snel veranderend organisatieklimaat waar de digitale transformatie evidenter is dan ooit, vormt de afhankelijkheid van IT in toenemende mate een essentieel onderdeel voor de continuïteit van uw organisatie. De hedendaagse complexiteit van IT en groeiende diversiteit aan dreigingen die kunnen leiden tot een ernstige calamiteit, motiveren ons elke dag weer te werken aan duurzame en betrouwbare oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Klantgerichtheid, integriteit en eenvoud zijn kernwaarden die u terug ziet in alle facetten van onze dienstverlening.

Het is tijd voor een kennispartner die u wél begrijpt!