Expert in bedrijfscontinuïteit

Wij zetten ons in om dataverlies te voorkomen en workloads te beschermen bij calamiteiten. Dit doen wij met behulp van slimme en innovatieve oplossingen op basis van onder andere Veeam, VMware, Sophos en Zerto.  Wij maken organisaties weerbaar door bedrijfscontinuïteit toegankelijk te maken voor elke organisatie.


Onbezorgd ondernemen

Onbezorgd ondernemen

Terwijl u zich ontfermt over uw organisatie en die van uw klanten, beheren en onderhouden wij het BaaS-, DRaaS- en IaaS-cloudplatform waar u en uw klanten gebruik van maken. Deze is gehuisvest in Nederlandse datacenters. Zo bent u niet alleen beschermd tegen calamiteiten, u handelt ook in overeenstemming met nationale wet- en regelgeving.

Ons doel? Bedrijfscontinuïteit garanderen voor onze partners en hun eindgebruikers met behulp van betrouwbare en betaalbare cloudoplossingen.

Wij zijn een cloudprovider die het graag eenvoudig houdt 

Korte lijnen, een transparante werkwijze en een hands-on mentaliteit maken ons tot een ideale partner. Wij bewijzen dat bedrijfscontinuïteit voor alle organisaties toegankelijk is. De waarde en omvang van data neemt toe, de afhankelijkheid van IT groeit en het risico op een calamiteit (door menselijk falen, cybercriminaliteit of bijvoorbeeld weersinvloeden) wordt steeds groter. Daarom is een verzekering tegen dataverlies een logische keuze. Wij bieden deze verzekering. Maar dan eentje waarbij de kosten wél in verhouding staan tot de baten.  

Wij bieden de beste BaaS-, DRaaS-, en IaaS-oplossingen voor een eerlijke prijs op basis van betrouwbare en bewezen technologieën.

Zusterbedrijf Integra Multi Vendor Services

Integra Business Continuity Solutions B.V. is een zusterbedrijf van Integra Multi Vendor Services B.V. Een bedrijf dat al jaren een vertrouwde naam is in de IT-branche. Integra Multi Vendor Services levert wereldwijd oplossingen voor het onderhoud van missiekritische IT-infrastructuren, onder andere aan Fortune 500-bedrijven.

Wij werken intensief samen met onze strategische partners

dell-emc
cisco
sophos
iron-mountain
veeam
zerto
vmware
microsoft