Meer succes door samenwerken

Bij Integra vinden we dat alle partijen van een samenwerking moeten profiteren. In ons partnermodel kunt u uw dienstenportfolio eenvoudig uitbreiden door onze clouddiensten als integraal onderdeel van uw oplossing aan te bieden. Als partner kunt u vertrouwen op ons state-of-the-art-cloudplatform, 24/7 ondersteuning door onze specialisten, het gunstige verdienmodel van onze clouddiensten en ondersteuning bij sales, marketing en leaddevelopment.

Samen werken aan bedrijfscontinuïteit

Gunstig verdienmodel

Eerlijke prijzen en aantrekkelijke marges zonder investeringen vooraf.


Geen ingewikkelde contracten

Heldere afspraken en transparante, maandelijks opzegbare overeenkomsten.


Whitelabel

Cloudoplossingen om op te bouwen, onder eigen merknaam en beheer.

Uw doel: meerwaarde en zekerheid


Integra maakt bedrijfscontinuïteit betaalbaar. Dat doen we zonder besparing op kwaliteit. We begrijpen dat u als IT-specialist voortdurend op zoek bent naar meerwaarde voor uw klanten. Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Het lijkt soms onmogelijk om competitief te blijven. Gelukkig staat Integra voor u klaar. Door de eenvoudige integratie van onze oplossingen helpen wij u om onderscheidend te zijn. Geen complexe contracten of verborgen kosten: als partner profiteert u van een betrouwbaar cloudplatform tegen een schappelijke prijs. U ontwikkelt en verkoopt uw eigen diensten, maar altijd met de ondersteuning van onze toegewijde cloudexperts. Samen met ons blijft u de concurrentie een stap voor.

Word nu partner  

Verhoog de IT-continuïteit van uw klanten

Moderne organisaties zijn voortdurend bezig om vernieuwende strategieën te ontwikkelen waarin trends als digitalisering en automatisering de hoofdrol spelen. Deze trends leiden tot een exponentiële groei van data en afhankelijkheid van IT-systemen waardoor de vraag naar oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te borgen significant toeneemt. Met de betrouwbare en betaalbare back-up-, Disaster Recovery- en infrastructuuroplossingen van Integra kunt u hier eenvoudig invulling aan geven.

Onze partnerprogramma’s

U krijgt exclusieve toegang tot onze expertise op gebied van back-up, Disaster Recovery en Infrastructure as a Service. Ook bieden wij ondersteuning bij verkoop- en marketingactiviteiten. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten, sluit u sneller deals en realiseert u omzetgroei.


Solution Partner

Onze specialisten denken met u mee tijdens het verkoopproces en verzorgen de implementatie en het beheer van de oplossing. Integra acteert hierbij als een verlengstuk van uw organisatie waarbij u het primaire aanspreekpunt blijft van uw klant.

Technology Partner

U bent zelf verantwoordelijk voor de verkoop, implementatie en het beheer van de oplossing. Door integratie met uw dienstenportfolio creëert u meer klantwaarde en verhoogt u eenvoudig de omzet. In het geval van een calamiteit heeft u 24/7 direct toegang tot onze specialisten.

De voordelen van ons partnerprogramma

Eén aanspreekpunt

Funding voor gezamenlijke marketingacties

Trainingen voor uw verkoopteam

Aantrekkelijk verdienmodel met hoge staffelkortingen

Terugkerende omzet zonder investeringen

Modern cloudplatform voor ontwikkeling eigen diensten

Beste prijsgarantie voor een betere conversieratio

Direct toegang tot onze cloudspecialisten

U ontvangt leads; Integra heeft contact met eindklanten maar sluit geen rechtstreekse deals


Wilt u ook extra waarde creëren voor uw klanten?