Waarom partners kiezen voor Integra

U bent als geen ander op de hoogte van de trends binnen de markt en de vraagstukken op het gebied van IT continuïteit bij uw klanten. Big data, Internet of Things en de digitale transformatie zijn bekende speerpunten die resulteren in exponentiele groei van data, waarbij de afhankelijkheid van deze data in het algemeen significant toeneemt. Volgens onderzoeksbureau Gartner leiden deze ontwikkelingen, in combinatie met de inmiddels brede acceptatie van clouddiensten, tot een aanzienlijke groei binnen dit marktsegment. Integra biedt u een uitgebreid en betrouwbaar platform om maximaal te kunnen profiteren van deze trend.

Profiteer van de groeiende vraag naar clouddiensten met Integra als partner

Bij Integra geloven wij dat een goede samenwerking leidt tot meer succes. Om de concurrentie voor te blijven is een betrouwbare kennispartner een must, waarbij een frisse kijk op de markt helpt om de omzet te verhogen en de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen. De dienst alleen maakt niet meer het verschil, maar onderscheidend vermogen door een persoonlijke aanpak en gezonde dosis oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat uw klanten zich thuis voelen. Ons doel? De perfecte basis creëren voor uitbreiding van het dienstenportfolio, als verlengstuk van uw organisatie. Zo boekt u meer succes en blijven klanten langer klant, zonder dat u daar extra tijd in hoeft te steken. Een perfect samenspel met succes als resultaat, dat is onze inzet.

Solution Partner

Solution Partners vullen samen met onze consultants het salesproces in, waarbij wij acteren als onderdeel van uw organisatie. Wij doen de implementatie en het beheer, terwijl u maandelijks een fee ontvangt zonder daarvoor extra inspanning te hoeven leveren.

Technology Partner

Technology Partners zijn zelf verantwoordelijk voor het beheer. U kunt uw klant blijven voorzien van de nieuwste cloudtechnologie en verhoogt eenvoudig de omzet door een breder productaanbod, terwijl u dag en nacht kunt rekenen op ons team van specialisten.

Geniet van de voordelen van ons partnerprogramma

Eén aanspreekpunt voor alle cloudoplossingen

Krijg tot 100% funding voor gezamenlijke marketingacties

Toegang tot trainingen voor uw verkoopteams

Aantrekkelijk verdienmodel met hoge staffelkortingen      

Terugkerende omzet zonder investeringen

Voorrang op 24/7 technische ondersteuning 

Beste prijsgarantie voor een betere conversieratio

Behaal meer succes door intensieve kennisdeling

Toegang tot hypermoderne cloudtechnologieën

Wilt u ook extra waarde creëren voor uw klanten?