E-book: 'Disaster Recovery Plan. Een betrouwbaar vangnet'


Hoe goed bent u voorbereid op een calamiteit? Een confronterende vraag, maar wel een noodzakelijke. Ieder bedrijf loopt het risico om getroffen te worden door een ramp. Of het nu gaat om een overstroming, cybercriminaliteit of falende hardware. Met een goed Disaster Recovery Plan bent u voorbereid op een dergelijke calamiteit. Toch maken nog veel te weinig bedrijven gebruik van een dergelijk plan. En dat terwijl een slechte voorbereiding op calamiteiten in veel gevallen leidt tot financieel verlies en imagoschade.

Ontvang ons e-book en ga aan de slag

In ons gratis e-book ‘Disaster Recovery Plan. Een betrouwbaar vangnet bij calamiteiten’ vertellen we u meer over wat een Disaster Recovery Plan inhoudt en hoe u er zelf een opstelt.

Ontvang ons e-book en ga aan de slag

Aan de slag met uw eigen Disaster Recovery Plan

In ons gratis e-book ‘Disaster Recovery Plan. Een betrouwbaar vangnet bij calamiteiten’ vertellen we u meer over wat een Disaster Recovery Plan inhoudt en hoe u er zelf een opstelt. U leest over:

  • de noodzaak van een Disaster Recovery Plan;

  • de voorbereidingen op calamiteiten;

  • het belang van uw personeel en de juiste technologie;

  • hoe u zelf uw eigen Disaster Recovery Plan kan schrijven (inclusief sjabloon).

Wapen u tegen de lange nasleep van calamiteiten met een snelle en effectieve herstelprocedure. Ontvang ons e-book of vraag vrijblijvend advies aan. Want een goede voorbereiding is de beste verdediging.


Terug