Resources

Onbezorgd uw Office 365 back-up regelen en beheren? Dit is waar u op kunt letten. Onbezorgd uw Office 365 back-up regelen en beheren? Dit is waar u op kunt letten.

Back-ups maken van de Microsoft Office 365 data van uw klant. Zucht, daar gaan we weer horen we u denken

Lees meer
Daarom is Integra BCS uw ideale Veeam Cloud Connect partner Daarom is Integra BCS uw ideale Veeam Cloud Connect partner

Met Veeam Cloud Connect is het mogelijk om werkstations, fysieke servers, virtuele machines (VM’s op basis van VMWare ESX (i) of Hyper-V), databases of een NAS te back-uppen.

Lees meer
Waarom is de 3-2-1 back-up regel zo belangrijk? Waarom is de 3-2-1 back-up regel zo belangrijk?

Met een goede back-up strategie kan de continuïteit van een bedrijf gewaarborgd worden en behoort dataverlies tot het verleden.

Lees meer
Betrouwbare diensten tegen een eerlijke prijs: onze werkwijze Betrouwbare diensten tegen een eerlijke prijs: onze werkwijze

IT-continuïteit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar is nog te vaak een luxe. Daar willen we bij Integra BCS verandering in brengen en we maken dit voor elke organisatie toegankelijk.

Lees meer
Independence Day: de logische keuze voor een Nederlandse cloudprovider Independence Day: de logische keuze voor een Nederlandse cloudprovider

Bij Integra BCS geloven wij in de kracht van Nederlandse cloudproviders. Daarom zorgen wij dat de data van onze partners en hun klanten alleen wordt ondergebracht in Nederlandse datacenters.

Lees meer
Voorbereid op alles: waarom een cloudback-up essentieel is Voorbereid op alles: waarom een cloudback-up essentieel is

Een back-up op USB-stick of datatape is niet meer van deze tijd. Een cloudback-up is niet alleen een stuk veiliger, maar biedt ook andere voordelen.

Lees meer
Infrastructure as a Service: wel de lusten, niet de lasten Infrastructure as a Service: wel de lusten, niet de lasten

Onderhoud en eigendom van een IT-infrastructuur zijn kostbaar. Steeds vaker besteden beheerpartijen IT uit aan specialist in de vorm van Infrastructure as a Service (IaaS).

Lees meer
De tien voordelen van een Integra-partnerschap De tien voordelen van een Integra-partnerschap

Bij Integra geloven we in wederzijdse samenwerking. Onze partners kunnen rekenen op onze expertise, ondersteuning en eerlijke prijzen.

Lees meer
Bescherming verzekerd: de kracht van DRaaS Bescherming verzekerd: de kracht van DRaaS

Zelf een Disaster Recovery-omgeving aanleggen is prijzig. Gelukkig zijn er alternatieven, tegen veel lagere kosten.

Lees meer